Steun ons en help Nederland vooruit

John Smit

Steunfractielid

Wonend aan de Noorddijk in de Noordbeemster, beleefd ons gezin veel plezier aan het zogenoemde ‘Beemsters’ gevoel. Het is fijn wonen in de Beemster.
Onze kinderen mopperen nog weleens over de snelheid van het internet, vooral wanneer iets moet worden gedaan voor school of wanneer het tijd is om even te ontspannen. De kinderen volgen met veel belangstelling de ontwikkelingen rondom Breedband Beemster.
In het dagelijks leven kan ik genieten van mijn gezin, werk, hobby en onze huisdieren. Vooral onze Alpaca’s zijn erg komisch.
Vanuit maatschappelijke betrokkenheid ben ik sinds 2010 actief voor D66Beemster en sinds 2010 ook als lid van de gemeenteraad.

De bestuurlijk fusie met Purmerend zal de aankomende raadsperiode de agenda van de gemeenteraad bepalen. Een krachtige raad is daarbij onmisbaar.
De voorgaande coalities hebben onvoldoende de hand op de knip gehouden en de reserves zijn opgebruikt. Het ontkennen van de noodzaak tot fusie is financieel gezien een rampzalige gedachte.
Toch blijf ik uitermate positief.
De Beemster heeft namelijk veel te bieden. De Beemster, beschermd door haar aanwijzing als werelderfgoed zal fysiek niet veranderen. Het bedrijfsleven, waaronder de agrariërs blijven voldoende kansen houden om zich te ontwikkelen of te innoveren.

Het blijft voor een ieder goed vertoeven in de Beemster!

Meer van John Smit